Lad livet falde til jorden..

Som efterårsæbler falder fra træernes grene – lad livet falde til jorden…. Er livet blevet en daglig kamp for at vise sig fra sin bedste side…… at kæmpe for at bevare relationer, løn og identitet? Vi åbner digitale vinduer som er de blevet vores øjne. Vi tjekker og opdaterer og afventer respons. Vi søger opdatering på flere platforme. Vi søger at undgå at overse muligheder. Vi vil undgå at gå glip….. Nok er vi programmerede til at fokusere på, hvordan vi kan få det bedre, men i evighedsmaskinen bliver vi stressede og mister greb om det væsentlige. Så har vi mistet tilhørsforholdet til os selv!

Men hør nu her! Naturens scene ligger i stilhed og uendelig tålmodig venten på, at vi skal vågne op, og FALDE TIL JORDEN. Kom ud – kom ud – kom ud! og genfind livets storhed! Hvis du har brug for lidt hjælp til en start, så meld dig til en guidet tur i naturen dér hvor du bor.

Kom ud til kyst og skov til mark og hegn og lad livet falde til jorden <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.