Månedsarkiv: februar 2015

Skovvandring med nærvær

Skoven skovbund og sol

Lørdag, den 7. marts 2015 kl. 13 – 15:00

Få en meditativ oplevelse i naturen og lær teknikker til mindfulness og stille sind. Oplev skoven som fra jægerens side med opmærksomt nærvær. Vi følges ad og går i stilhed hver for sig, i skiftende tempo i ca. 1½ time med stop undervejs til refleksion og guidning.

Praktisk: Vi går uanset hvordan vejret ér. Påklædning efter vejret + korte gummistøvler eller vandrestøvler. Lille rygsæk med vandflaske. Telefon på lydløs.

Vi mødes kl. 13 ved hjørnet af Skadehøjvej og Hjertensvej ved Hjertecenter Varde og fortsætter samlet derfra.

Tilmelding: SMS til 28560048 senest 5. marts 2015

Deltagelse 75 kr. pr. person

Link

Om stress – udsendelse nr. 1
Her finder du den første af fire TV udsendelser hvor jeg fortæller om stress. I udsendelserne kommer jeg ind på årsager til stress, virkning samt håndtering af stress.

PS! Når du har klikket på linket skal du taste mit navn (Karen Vendler) i søgefeltet på kanalens forside for at få adgang til udsendelsen.

Februar kom

Februar…..kom med isblå udsigt til vinterferie. Under hækken sidder småfuglene og skutter sig. Pindsvinet sover endnu i sin hule.
Trods det milde vejr endnu en måned med korte dage. Kyndelmisse bebuder at vi er halvvejs gennem vinteren.Skoven….. holder ikke lukket om vinteren, så pak dig godt ind og gå på opdagelse. Nyd naturens mangfoldighed – også på en vinterdag. Bliv en del af naturen og tag lyset ind.Hjemme igen, sæt et lille bål hvor du kan bage æbler eller varme vintersuppe. Eller nyd at komme ind i varmen. Tænd lys og forkæl dig selv, måske med lune pandekager og frisklavet kompot af sidste sommers bær og blommer.

Mærk hvordan det giver mening at følges med naturen og dens forunderligt skiftende sider.