Efterårs stemninger

vintertid-1De lyse nætter er for længst forbi og trin for trin er naturen ved at gå i vinterdvale. Æblerne er høstet og æbleretter står øverst på menu’en lige nu. Bladenes farver skifter fra grønt til rødt til gult og brunt og skovens farveflor er rig som på ingen anden årstid.

Giv dig tid til at følge med i forandringerne – det kræver nemlig sin tid! Hvor ofte siger vi ikke, at det hele sker så pludseligt og tiden går så stærkt?  Men hvis vi giver os tid, så kommer det ikke bag på os, og vi bliver ét med naturens helt selvfølgelige og naturlige gang.

Når du sanser den duftende skov, vindenes sus, bølgernes brusen og alle farvepalettens skønneste farver så véd du i dit hjerte, at du er naturen selv <3

Glædeligt efterår

Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.